Výpadek

Informace o výpadcích v aktualizaci dat, radarových snímků atd. Zde můžete výpadek služby také oznámit.
Post Reply
sphagnum
Posts: 6
Joined: 09.09.2010 07:16

Výpadek

Post by sphagnum » 09.09.2010 07:20

Zdravím. Nedaří se mi aktualizovat data na mém zařízení.

Nevím jestli to bude chybou serveru nebo aplikace, protože se chová podivně a pořád píše o možnosti poškozené databáze.

User avatar
Radim
Site Admin
Posts: 442
Joined: 16.12.2008 18:59
Location: Opava
Contact:

Re: Výpadek

Post by Radim » 09.09.2010 10:10

To je poněkud vágní informace pro to, abych mohl něco zjistit.
Zajímá mě:
- jaké zařízení?
- jaká verze programu?
- jde o manuální a nebo automatickou aktualizaci dat?
- a jakých dat? Hlavní data a nebo radarová?
- aktualizace probíhá přes WiFi či GPRS atd.?

Dále přesný popis chyby, hlášky + (pokud je v adresáří vytvořen) tak bych rád i LOG soubor.
Viz http://forum.softimage.cz/viewtopic.php?f=20&t=33

sphagnum
Posts: 6
Joined: 09.09.2010 07:16

Re: Výpadek

Post by sphagnum » 09.09.2010 10:51

Ten log uvádí špatnou verzi programu tak nevím.

Používám WM 6.5.x na zařízení HTC TyTn II. Verze Meteoservisu 1.80. Automatická ani manuální aktualizace nefunguje. Vždy chybová hláška.

Do včerejška mi to šlapalo bez problémů. Restart nepomohl. Chybová hláška je vypsaná v logu.

EDIT: Tak už to zase funguje :-) (asi po 12 hodinách). Zkusmo jsem zkusil další manuální update a jede.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

babaq
Posts: 6
Joined: 25.02.2009 18:48

Re: Výpadek

Post by babaq » 10.09.2010 19:17

Potvrzuji, také jsem měl potíže s aktualizací (Diamond WM 6.5.1)
Dnes už všechno šlape jako hodinky.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest