Výpadek hlavních dat (17.12.2010)

Informace o výpadcích v aktualizaci dat, radarových snímků atd. Zde můžete výpadek služby také oznámit.
Locked
User avatar
Radim
Site Admin
Posts: 442
Joined: 16.12.2008 18:59
Location: Opava
Contact:

Výpadek hlavních dat (17.12.2010)

Post by Radim » 17.12.2010 14:29

Aktuální výpadek hlavních (předpovědních) na straně poskytovatele.

Zdá se, že problém s daty přetrvává. Chyba je u poskytovatele hlavních dat a já nejsem schopen jejich integritu či aktuálnost nijak ovlivnit. Pevně doufám, že problém bude rychle (ostatně jako zatím vždy) odstraněn. Do té doby eventuální problémy prosím omluvte.

Kasprik
Posts: 3
Joined: 03.12.2010 23:32

Re: Výpadek hlavních dat (17.12.2010)

Post by Kasprik » 18.12.2010 13:11

Dobry den. V soucasne dobe me nejde aktualizovat kod Liberce. Ostatni kody funguji. Je prosim chyba u me nebo to je na servru. Pouzivam verzi 2.05. Nejde to cca 2 dny, ale jen ten kod Liberce, kterej zrovna pouzivam. Jen doufam ze ho nevyradili. Dekuji za odpoved. T. Kasper

User avatar
Radim
Site Admin
Posts: 442
Joined: 16.12.2008 18:59
Location: Opava
Contact:

Re: Výpadek hlavních dat (17.12.2010)

Post by Radim » 18.12.2010 13:54

Dočasně jsem kvůli tomuto výpadku byl donucen "aktivovat" starý zdroj dat, kde není např. Liberec LKLB (a některá další místa) k dispozici. Tak fungují alespoň některá místa v ČR a SR.
Po odstranění problémů na straně poskytovatele by se vše mělo vrátit do starých kolejí a Liberec bude opět k dispozici.

Kasprik
Posts: 3
Joined: 03.12.2010 23:32

Re: Výpadek hlavních dat (17.12.2010)

Post by Kasprik » 18.12.2010 14:09

Dekuji za odpoved. Uz jsem se lekl ze jsem se v tom moc vrtal. Pockam a budu sledovat forum. T. Kasper

User avatar
Radim
Site Admin
Posts: 442
Joined: 16.12.2008 18:59
Location: Opava
Contact:

Re: Výpadek hlavních dat (17.12.2010)

Post by Radim » 19.12.2010 13:30

Problém s hlavnímy daty je již vyřešen a šlo by mělo šlapat zcela normálně.

ejaneo
Posts: 1
Joined: 02.01.2011 16:44

Re: Výpadek hlavních dat (17.12.2010)

Post by ejaneo » 02.01.2011 16:47

Zdravím, mám problém s ICAO kódem České Lípy LKCE. Hlásí, že data nejsou kompletní, nelze aktualizovat.

User avatar
Radim
Site Admin
Posts: 442
Joined: 16.12.2008 18:59
Location: Opava
Contact:

Re: Výpadek hlavních dat (17.12.2010)

Post by Radim » 03.01.2011 08:38

ejaneo wrote:Zdravím, mám problém s ICAO kódem České Lípy LKCE. Hlásí, že data nejsou kompletní, nelze aktualizovat.
To bude prostě tím, že pro místo Česká Lípa resp. LKCE nejsou data k dispozici.
Čtěte prosím pořádně dokumentaci: http://magazin.softimage.cz/meteoserviswm/

PS. Všechna dostupná místa v ČR a SR, pro která jsou dostupná data, jsou již v aplikaci (v seznamu míst) obsažena. Přidávat má tak smysl pouze lokace zahraniční. Opět vše uvedeno a vysvětleno v dokumentaci k aplikaci...

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest