Aktuální výpadek hlavních (předpovědních) na straně poskytovatele.
Zdá se, že problém s daty přetrvává. Chyba je u poskytovatele hlavních dat a já nejsem schopen jejich integritu či aktuálnost nijak ovlivnit. Pevně doufám, že problém bude rychle (ostatně jako zatím vždy) odstraněn. Do té doby eventuální problémy prosím omluvte.
Výpadek hlavních dat (17.12.2010)
Re: Výpadek hlavních dat (17.12.2010)
Dobry den. V soucasne dobe me nejde aktualizovat kod Liberce. Ostatni kody funguji. Je prosim chyba u me nebo to je na servru. Pouzivam verzi 2.05. Nejde to cca 2 dny, ale jen ten kod Liberce, kterej zrovna pouzivam. Jen doufam ze ho nevyradili. Dekuji za odpoved. T. Kasper
Dočasně jsem kvůli tomuto výpadku byl donucen "aktivovat" starý zdroj dat, kde není např. Liberec LKLB (a některá další místa) k dispozici. Tak fungují alespoň některá místa v ČR a SR.
Po odstranění problémů na straně poskytovatele by se vše mělo vrátit do starých kolejí a Liberec bude opět k dispozici.
Po odstranění problémů na straně poskytovatele by se vše mělo vrátit do starých kolejí a Liberec bude opět k dispozici.
Dekuji za odpoved. Uz jsem se lekl ze jsem se v tom moc vrtal. Pockam a budu sledovat forum. T. Kasper
Problém s hlavnímy daty je již vyřešen a šlo by mělo šlapat zcela normálně.
Zdravím, mám problém s ICAO kódem České Lípy LKCE. Hlásí, že data nejsou kompletní, nelze aktualizovat.
To bude prostě tím, že pro místo Česká Lípa resp. LKCE nejsou data k dispozici.ejaneo wrote:Zdravím, mám problém s ICAO kódem České Lípy LKCE. Hlásí, že data nejsou kompletní, nelze aktualizovat.
Čtěte prosím pořádně dokumentaci: http://magazin.softimage.cz/meteoserviswm/
PS. Všechna dostupná místa v ČR a SR, pro která jsou dostupná data, jsou již v aplikaci (v seznamu míst) obsažena. Přidávat má tak smysl pouze lokace zahraniční. Opět vše uvedeno a vysvětleno v dokumentaci k aplikaci...