Olomouc... ma vubec funkcni ICAO?

Informace o výpadcích v aktualizaci dat, radarových snímků atd. Zde můžete výpadek služby také oznámit.
Post Reply
bkf1
Posts: 2
Joined: 07.08.2011 17:49

Olomouc... ma vubec funkcni ICAO?

Post by bkf1 » 16.08.2011 15:12

Zdravim vsechny,
hledam funkcni ICAO Olomouce (letiste). Nasel jsem, ze je LKOL, ale nefunguje :-/ Existuje nejake funkcni?

Predem vsem dekuji...

User avatar
Radim
Site Admin
Posts: 444
Joined: 16.12.2008 18:59
Location: Opava
Contact:

Re: Olomouc... ma vubec funkcni ICAO?

Post by Radim » 16.08.2011 16:07

Přímo pro Olomouc žádné funkční ICAO pro Meteoservis není. Použijte LKPO.

bkf1
Posts: 2
Joined: 07.08.2011 17:49

Re: Olomouc... ma vubec funkcni ICAO?

Post by bkf1 » 17.08.2011 10:53

Aha takze stale Prerov... presto dekuji ;)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest