Po vytažení sluchátek zapomene přehrávanou skladbu

Podpora pro zařízení se systémem Windows Phone. Zde můžete kontaktovat autora aplikace a vyřešit tak Váš problém.
Post Reply
Pepe
Posts: 2
Joined: 21.04.2015 20:52

Po vytažení sluchátek zapomene přehrávanou skladbu

Post by Pepe » 21.04.2015 20:56

stalo se mi že aplikace po vytažení sluchátek ( automatickém stopnutí přehrávání) prostě zapomene přehrávanou stopu.

Děkuji předem za opravu ;)

User avatar
Radim
Site Admin
Posts: 442
Joined: 16.12.2008 18:59
Location: Opava
Contact:

Re: Po vytažení sluchátek zapomene přehrávanou skladbu

Post by Radim » 22.04.2015 09:33

No, vzhledek k tomu, že tato funkce, tedy ono automatické zastavení, je funkce systému, tak si troufám tvrdit, že nemá s problémem nic společného. A nebo se problém se "zapomenutím stopy" projeví jen když proběhne ono automatické zastavení? Pro aplikaci je totiž zcela jedno, zda STOP vyvolá sám uživatel a nebo systém. Takže by se měl tento problém projevit i při manuálním zastavení.

Sám jsem to tak zběžně vyzkoušel a tento popisovaný problém jsem nezaznamenal.
Obávám se tedy, že mi budete muset o hodně detailněji problém popsat a ještě vysledovat chování.
Zatím zkuste odpovědět na výše uvedené otázky a navíc na:
- používáte nejnovější verzi tj. 2.10 ?
- je tento problém nahodilý nebo se to stane pokaždé?
- jen u vytažení sluchátek? U ručního zastavení ne?
- kdy přesně se aktuální stopa ztratí? Po ukončení aplikace a restartu, nebo hned po obnovení?
- a jak se to projevuje? Jaká stopa je poté nastavena jako "aktuální"?

Prosím odpovězte co nejpřesněji, jelikož tyto lokální problémy se dost špatně řeší, nehledě na to, že to může být také projevem určitého problému vašeho zařízení.
Proto sdělte také model a verzi OS a zkuste chování replikovat po restartu zařízení.

Pepe
Posts: 2
Joined: 21.04.2015 20:52

Re: Po vytažení sluchátek zapomene přehrávanou skladbu

Post by Pepe » 22.04.2015 16:27

Tak myslím že vím kde by teoreticky mohla být chyba.... ale děje se to zatím jen parkrát....

V chvíly kdy se mě to stalo zatím tak to bylo nejspíš spůsobený tím že jsem měl do musicmana nasázenzch cca 300 stop přes foldery... vzhledem k tomu že nemám nijak extra výkoný telefon mohl sem velkou prodlevu vyhodnotit jako zapomenutí. Avšak možná by neuškodilo vyzkoušet jak se program vyrovnává s velkým počtem souborů. v mnoha folderech.

Pokud se chybu nepodaří replikovat... uzavřete tuto záležitost jako vyřešenou :)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest