Moje stanice se nanačte po zadání Netatmo údajů

Podpora pro zařízení se systémem Windows 10. Zde můžete kontaktovat autora aplikace a vyřešit tak Váš problém.
Post Reply
vojta66
Posts: 4
Joined: 25.05.2016 12:11

Moje stanice se nanačte po zadání Netatmo údajů

Post by vojta66 » 25.05.2016 12:14

Viz nadpis a to ani v PC ani v mobilu. Aplikace zakoupena.

User avatar
Radim
Site Admin
Posts: 447
Joined: 16.12.2008 18:59
Location: Opava
Contact:

Re: Moje stanice se nanačte po zadání Netatmo údajů

Post by Radim » 25.05.2016 13:17

Ahoj
Předpokládám, že jde o tento popis:
Zadal svoje přihlašovací údaje a....a nic. Nemůžu číst údaje o své stanici, i když mám přístup aplikace MeteoStation povolen v nastavení Netatma na webu.

Potřeboval bych vědět pár informací.
- po zadání přihl. údajů resp. kliknutí na "přihlásit" se objevila informace "úspěšně přihlášen"?
- byl bys ochotný mi pro otestování a odstranění problému zpřístupnit tvou stanici jako "station guest" což se dělá v nastavení v nastavení NetAtmo (např. na webu)?

vojta66
Posts: 4
Joined: 25.05.2016 12:11

Re: Moje stanice se nanačte po zadání Netatmo údajů

Post by vojta66 » 25.05.2016 13:20

Ahoj,

poslal jsem ti mail i se screeny a tam to přihlášení je potvrzeno a dokonce appku MeteoStation vidím ve webové administraci Netatma jako s uděleným přístupem. Jistě, rád Tě začlením ve svém netatmu jako "guesta". Jaký mail?

User avatar
Radim
Site Admin
Posts: 447
Joined: 16.12.2008 18:59
Location: Opava
Contact:

Re: Moje stanice se nanačte po zadání Netatmo údajů

Post by Radim » 25.05.2016 13:32

Ahoj, a díky za spolupráci. Zkusím to co nejdříve vyřešit.
Email pro hosta je: info@softimage.cz

vojta66
Posts: 4
Joined: 25.05.2016 12:11

Re: Moje stanice se nanačte po zadání Netatmo údajů

Post by vojta66 » 25.05.2016 13:38

Ahoj, email odeslán, povolení uděleno! Jsem zvědav v čem byl problém.

User avatar
Radim
Site Admin
Posts: 447
Joined: 16.12.2008 18:59
Location: Opava
Contact:

Re: Moje stanice se nanačte po zadání Netatmo údajů

Post by Radim » 25.05.2016 13:41

Já taky. Mrknu se na to co nejdříve, bohužel dneska musím ještě pro auto do servisu, takže budu pokračovat zítra. Prostě co nejdříve to musíme vyřešit. Pokud bych ještě něco potřeboval, tak se určitě ozvu. Dík a zatím ahoj.

vojta66
Posts: 4
Joined: 25.05.2016 12:11

Re: Moje stanice se nanačte po zadání Netatmo údajů

Post by vojta66 » 25.05.2016 14:09

Jasná zpráva, rád budu nápomocen. A díky, že někdo, kdo vyvíjí aplikace jako Ty, existuje :jasno:

User avatar
Radim
Site Admin
Posts: 447
Joined: 16.12.2008 18:59
Location: Opava
Contact:

Re: Moje stanice se nanačte po zadání Netatmo údajů

Post by Radim » 27.05.2016 15:53

Problém bude opraven v nové verzi. Vydržte.

User avatar
Radim
Site Admin
Posts: 447
Joined: 16.12.2008 18:59
Location: Opava
Contact:

Re: Moje stanice se nanačte po zadání Netatmo údajů

Post by Radim » 30.05.2016 13:52

Nová verze vydána a problém by měl být odstraněn.
Viz http://forum.softimage.cz/viewtopic.php?f=75&t=1086

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest