Page 1 of 1

Moje stanice se nanačte po zadání Netatmo údajů

Posted: 25.05.2016 12:14
by vojta66
Viz nadpis a to ani v PC ani v mobilu. Aplikace zakoupena.

Re: Moje stanice se nanačte po zadání Netatmo údajů

Posted: 25.05.2016 13:17
by Radim
Ahoj
Předpokládám, že jde o tento popis:
Zadal svoje přihlašovací údaje a....a nic. Nemůžu číst údaje o své stanici, i když mám přístup aplikace MeteoStation povolen v nastavení Netatma na webu.

Potřeboval bych vědět pár informací.
- po zadání přihl. údajů resp. kliknutí na "přihlásit" se objevila informace "úspěšně přihlášen"?
- byl bys ochotný mi pro otestování a odstranění problému zpřístupnit tvou stanici jako "station guest" což se dělá v nastavení v nastavení NetAtmo (např. na webu)?

Re: Moje stanice se nanačte po zadání Netatmo údajů

Posted: 25.05.2016 13:20
by vojta66
Ahoj,

poslal jsem ti mail i se screeny a tam to přihlášení je potvrzeno a dokonce appku MeteoStation vidím ve webové administraci Netatma jako s uděleným přístupem. Jistě, rád Tě začlením ve svém netatmu jako "guesta". Jaký mail?

Re: Moje stanice se nanačte po zadání Netatmo údajů

Posted: 25.05.2016 13:32
by Radim
Ahoj, a díky za spolupráci. Zkusím to co nejdříve vyřešit.
Email pro hosta je: info@softimage.cz

Re: Moje stanice se nanačte po zadání Netatmo údajů

Posted: 25.05.2016 13:38
by vojta66
Ahoj, email odeslán, povolení uděleno! Jsem zvědav v čem byl problém.

Re: Moje stanice se nanačte po zadání Netatmo údajů

Posted: 25.05.2016 13:41
by Radim
Já taky. Mrknu se na to co nejdříve, bohužel dneska musím ještě pro auto do servisu, takže budu pokračovat zítra. Prostě co nejdříve to musíme vyřešit. Pokud bych ještě něco potřeboval, tak se určitě ozvu. Dík a zatím ahoj.

Re: Moje stanice se nanačte po zadání Netatmo údajů

Posted: 25.05.2016 14:09
by vojta66
Jasná zpráva, rád budu nápomocen. A díky, že někdo, kdo vyvíjí aplikace jako Ty, existuje :jasno:

Re: Moje stanice se nanačte po zadání Netatmo údajů

Posted: 27.05.2016 15:53
by Radim
Problém bude opraven v nové verzi. Vydržte.

Re: Moje stanice se nanačte po zadání Netatmo údajů

Posted: 30.05.2016 13:52
by Radim
Nová verze vydána a problém by měl být odstraněn.
Viz http://forum.softimage.cz/viewtopic.php?f=75&t=1086