Verze 1.50 (PocketPC, Smartphone)

Zde najdete informace o nových verzích aplikace a různá jiná oznámení. Také se zde můžete k nové verzi vyjádřit, pochválit ji atd.
Post Reply
User avatar
Radim
Site Admin
Posts: 463
Joined: 16.12.2008 18:59
Location: Opava
Contact:

Verze 1.50 (PocketPC, Smartphone)

Post by Radim » 23.06.2009 14:48

Náprava drobných nedostatků
Chybička se vždycky vloudí a tak ani tato verze není vyjímkou a přináší opravu několika drobných problémů. Některých jste si možná ani nevšimli, některým jsem se pokusil předejít včasnou úpravou v této nové verzi. Snad tou nejvýznamnější opravou je problém s umístěním ovládací tlačítkové lišty, které v případě použití vlastního skinu nefungovalo správně a lišta se zobrazovala na nesprávném místě. Nyní by už vše mělo fungovat jak má.

Meteoservis Online - více online informací o počasí
K dispozici vám nyní je tzv. Online servis, nazvaný Meteoservis Online, což jsou speciálně upravené stránky dostupné z aplikace Meteoservis WM, které nabízejí přístup ke všem podstatným údajům a informacím, které pro zjištění aktuálního stavu a vývoje počasí v nejbližším období potřebujete. Samozřejmě je vše optimalizováno na co nejmenší velikost přenášených dat a také pro rozměr vašeho displeje.

• Platnost verze do 30.11.2009

Více informací a kompletní článek o této nové verzi je zde: http://magazin.softimage.cz/meteoservis ... -o-pocasi/

Image Image Image

Nový Meteoservis WM 1.50 můžete stahovat ze stránek produktu.

Mareka
Posts: 2
Joined: 26.02.2009 09:11

Re: Verze 1.50 (PocketPC, Smartphone)

Post by Mareka » 24.06.2009 15:00

A jsem tady opet s atypickym rozlisenim 320x320 na mem SGH i780 :-(

Nova verze po instalaci nezobrazi spodni listu s ovladacimi panely a tak ji nemuzu korektne ukoncit a odinstalovat (resp. vratit se k predchozi verzi 1.45). Po smazani vsech moznych adresaru i zasahu do registru se mi sice nejak podarilo instalovat zpatky 1.45, prestoze kricela ze predchozi verze (tj. 1.50) nebyla korektne odinstalovana a proto ani instalace nove verze nebude korektni.

Tak jsem tu spatne instalovanou verzi 1.45 jeste zkusil odinstalovat popsanym zpusobem viz. http://forum.softimage.cz/viewtopic.php?f=20&t=67
Jenze i kdyz vse odskrtnu, ulozim a ukoncim v Meteoservisu, tak mam pri origo odinstalaci jen hlasku, ze program neni korektne instalovany a proto jej nelze odebrat.

A obnovu systemu ze zalohy neudelam - jsem mimo CR a muj WM neni schopen udelat obnovu, protoze nedokaze zvladnout zaroven obnovu, roaming a casovy posun....

User avatar
Radim
Site Admin
Posts: 463
Joined: 16.12.2008 18:59
Location: Opava
Contact:

Re: Verze 1.50 (PocketPC, Smartphone)

Post by Radim » 25.06.2009 15:08

Mareka wrote:A jsem tady opet s atypickym rozlisenim 320x320 na mem SGH i780 :-(

Nova verze po instalaci nezobrazi spodni listu s ovladacimi panely a tak ji nemuzu korektne ukoncit a odinstalovat (resp. vratit se k predchozi verzi 1.45). Po smazani vsech moznych adresaru i zasahu do registru se mi sice nejak podarilo instalovat zpatky 1.45, prestoze kricela ze predchozi verze (tj. 1.50) nebyla korektne odinstalovana a proto ani instalace nove verze nebude korektni.

Tak jsem tu spatne instalovanou verzi 1.45 jeste zkusil odinstalovat popsanym zpusobem viz. http://forum.softimage.cz/viewtopic.php?f=20&t=67
Jenze i kdyz vse odskrtnu, ulozim a ukoncim v Meteoservisu, tak mam pri origo odinstalaci jen hlasku, ze program neni korektne instalovany a proto jej nelze odebrat.

A obnovu systemu ze zalohy neudelam - jsem mimo CR a muj WM neni schopen udelat obnovu, protoze nedokaze zvladnout zaroven obnovu, roaming a casovy posun....
Asi podobný problém jako zde: http://forum.softimage.cz/viewtopic.php?f=21&t=205

Ohl. odinstalace: http://forum.softimage.cz/viewtopic.php?f=20&t=67

User avatar
Radim
Site Admin
Posts: 463
Joined: 16.12.2008 18:59
Location: Opava
Contact:

Re: Verze 1.50 (PocketPC, Smartphone)

Post by Radim » 25.06.2009 15:09

Isomil wrote:Mam problém. V předchozí verzi jsem využil defaultní soubor skinu, změnil si jen barvy a následně mírně i obrázky. Vše fungovalo korektně, lišta se zobrazovala vespod, tam kde měla.
Po odinstalaci verze 1.45 a instalaci 1.50 se lišta nezobrazila vůbec. Následovala odinstalace a návrat k verzi 1.45.
Kde by mohl být problém?
Strpení, vše je v řešení...
Poprosil bych o rozlišení jaké používáš.

User avatar
Radim
Site Admin
Posts: 463
Joined: 16.12.2008 18:59
Location: Opava
Contact:

Re: Verze 1.50 (PocketPC, Smartphone)

Post by Radim » 25.06.2009 16:03

Isomil wrote:Používám HTC TOUCH PRO, tedy rozlišení 640 na 480.
Na výšku a nebo na šířku?

User avatar
Radim
Site Admin
Posts: 463
Joined: 16.12.2008 18:59
Location: Opava
Contact:

Re: Verze 1.50 (PocketPC, Smartphone)

Post by Radim » 25.06.2009 16:56


Post Reply