Page 2 of 2

Re: Verze 1.60 (PocketPC)

Posted: 19.10.2009 09:52
by leon228
Rucne tie stlpce roztiahnut idu, ani pohyb posuvnikom potom nie je tragicky, ale po opatovnom spusteni programu je nutne tie stlpce opat roztahovat, co je dost neprakticke.
Skoda, inak vyborny soft, hlavne co sa tyka autenticnosti udajov (trebars s porovnanim s Weather v SPB MS3.5).
Zostava len dufat, ze sa podari niekomu tuto kozmeticku vadu pre 480x800 odstranit.
Zostavam s pozdravom.

Re: Verze 1.60 (PocketPC)

Posted: 19.10.2009 10:02
by Radim
leon228 wrote:Rucne tie stlpce roztiahnut idu, ani pohyb posuvnikom potom nie je tragicky, ale po opatovnom spusteni programu je nutne tie stlpce opat roztahovat, co je dost neprakticke.
Skoda, inak vyborny soft, hlavne co sa tyka autenticnosti udajov (trebars s porovnanim s Weather v SPB MS3.5).
Zostava len dufat, ze sa podari niekomu tuto kozmeticku vadu pre 480x800 odstranit.
Zostavam s pozdravom.
To těžko, to říkám jako autor.
Ostatně, s informacemi na třetím panelu, tedy těmi o kterých teď diskutujeme, se původně počítalo jen pro interní potřeby a pro mnohé nemá žádnou vypovídací hodnotu. Jde jen o surová data bez další interpretace atd. V nové verzi dokonce počítám s tím, že tento náhled na surová data tam vůbec nebude...

Re: Verze 1.60 (PocketPC)

Posted: 19.10.2009 10:15
by leon228
No neviem, ci je to spravne rozhodnutie, vynechat ten panel v dalsich verziach.
Osobne ho pouzivam castejsie ako ten prvy, nakolko obsahuje vsetky potrebne info v sirsom casovom horizonte, t.j.nemusim listovat na kartach prveho panelu. Avsak vyvoj vacsiny aplikacii smeruje k prepracovanemu grafickemu rozhraniu (niekedy) na ukor prakticnosti.

Re: Verze 1.60 (PocketPC)

Posted: 19.10.2009 11:51
by Radim
Neříkám, že to tak opravdu bude. Náhled na surová data zřejmě v nějaké podobě zůstane, ale bude jistě přepracovaný.
Každopádně v této verzi tj. 1.x jde jen o, řekněme, zobrazení zdrojových dat určené pro zkušenější uživatele.

Re: Verze 1.60 (PocketPC)

Posted: 28.10.2009 09:46
by Radim
JackalJackal wrote:Vlastním Diamond 2 rozlišení WVGA 480x800 a měl bych dotaz. Chtěl bych vyzkoušet toto zajímavé počasí v poslední verzi a než nainstaluji, chci mít jistotu, že to zvládne udané rozlišení pod systémem WM6.5 ?? Objasníte mi tyto skutečnosti, děkuji. Pavel.
Úplně bez problémů, kolega má právě Diamonda 2 a na vlastní oči jsem viděl, že vše funguje správně a ja má.