Page 1 of 2

Verze 1.60 (PocketPC)

Posted: 24.09.2009 16:58
by Radim
• interní úprava mechanismu pro automatické stahování radarových dat
• funkce automatického informování o nových verzích aplikace
• možnost zablokovat spuštění OnlineServisu po kliknutí na radarový snímek
• Inovovaný vzhled
• 2 oficiální barevné varianty (modrá a černá)
• Platnost verze do 28.2.2010

Více v tomto článku: http://magazin.softimage.cz/meteoservis ... vylepseni/
Tuto verzi můžete stáhnout zde

Image Image Image

Re: Verze 1.60 (PocketPC)

Posted: 30.09.2009 13:39
by Mareka
Predpokladam ze pro Samsung SGH i780 s rozlisenim 320x320 musim zase pouzit upraveny 320x320.skin a MeteoservisTodayItem.exe

Muzu pouzit ty ktere jsem pouzival na predchozich verzich?

Re: Verze 1.60 (PocketPC)

Posted: 30.09.2009 13:47
by Radim
Mareka wrote:Predpokladam ze pro Samsung SGH i780 s rozlisenim 320x320 musim zase pouzit upraveny 320x320.skin a MeteoservisTodayItem.exe
Muzu pouzit ty ktere jsem pouzival na predchozich verzich?
Ano.
Nicméně, pokud použijete předchozí skin přímo, vznikne nejspíš nějaký miš-maš.
Nejlépe by bylo použít ten předchozí skin soubor tj. 320x320.skin, z něj nechat jen sekci "General settings" a celou sekci "General colors (RGB)" použít z nového skin souboru.
Doufám, že jsem to popsal pochopitelně ...

Re: Verze 1.60 (PocketPC)

Posted: 01.10.2009 14:11
by Mareka
Jo to je ono - diky!

Dokonce nebylo treba ani menit MeteoservisTodayItem.exe

Po restartu PDA je vse OK

Re: Verze 1.60 (PocketPC)

Posted: 01.10.2009 14:16
by Mareka
Oprava - MeteoservisTodayItem.exe bylo treba samozrejme take vymenit - ale pouzil jsem ten co fungoval i u predchozich verzi Meteoservisu!

Re: Verze 1.60 (PocketPC)

Posted: 17.10.2009 14:49
by leon228
[attachment=][C:\Documents and Settings\Miro\Plocha/attachment]

Re: Verze 1.60 (PocketPC)

Posted: 17.10.2009 15:05
by leon228
Prosim o radu.
Mam problem so zobrazovanim udajov na HTC Touch HD, t.j. 480x800.
Na tretej karte programu mi nezobrazi roztiahnute stlce a potom udaje o teplote su 4..., tlaku 1...
Uz som pouzil aj upraveny skin z tohto fora, ale bez uspechu.
Prosim niekoho, kto ma HD, ci by mohol poradit ake nastavenie pouzit, aby sa udaje zobrazovali korektne.
Dakujem

Re: Verze 1.60 (PocketPC)

Posted: 17.10.2009 19:40
by Mareka
[quote="lapka"]už jsem to prolomil :-) Přepsal jsem hodnoty ve skin souboru a šlape to. Sice zobrazení není na celou šířku displaye, ale zobrazuje se celá aplikace a to je nejdůležitější. :-)[/quote]

Napis svou e-mailovou adresu (tady nebo via PM) a poslu Ti upravene soubory, se kterymi je na SGH i780 zobrazeni OK.

Re: Verze 1.60 (PocketPC)

Posted: 17.10.2009 21:03
by leon228
To: Mareka
leon-ms@orangemail.sk
Diky moc

Re: Verze 1.60 (PocketPC)

Posted: 18.10.2009 19:32
by Mareka
Mas to tam

Re: Verze 1.60 (PocketPC)

Posted: 19.10.2009 08:51
by leon228
Takze este sa obraciam s prosbou o radu.
....ako odstranit neuplne zobrazenie udajov na tretej karte programu na HTC Touch HD, t.j. 480x800.
Dakujem

Re: Verze 1.60 (PocketPC)

Posted: 19.10.2009 09:01
by Radim
leon228 wrote:Takze este sa obraciam s prosbou o radu.
....ako odstranit neuplne zobrazenie udajov na tretej karte programu na HTC Touch HD, t.j. 480x800.
Dakujem
Obávám se, že to moc nepůjde. Jedinou možostí je ručně roztáhnout sloupce tj. jejich šířku - chytni stylusem "mezeru" v záhlaví sloupce a posunuj doleva/doprava.
Bohužel, pokud se všechny údaje na displej nevejdou najednou, bude nutno buď posouvat horizontálním posuvníkem a nebo zmenšit font - což jde jen v programu.