Olomouc... ma vubec funkcni ICAO?

Informace o výpadcích v aktualizaci dat, radarových snímků atd. Zde můžete výpadek služby také oznámit.
Post Reply
bkf1
Posts:2
Joined:07.08.2011 17:49
Olomouc... ma vubec funkcni ICAO?

Post by bkf1 » 16.08.2011 15:12

Zdravim vsechny,
hledam funkcni ICAO Olomouce (letiste). Nasel jsem, ze je LKOL, ale nefunguje :-/ Existuje nejake funkcni?

Predem vsem dekuji...

User avatar
Radim
Site Admin
Posts:463
Joined:16.12.2008 18:59
Location:Opava
Contact:

Re: Olomouc... ma vubec funkcni ICAO?

Post by Radim » 16.08.2011 16:07

Přímo pro Olomouc žádné funkční ICAO pro Meteoservis není. Použijte LKPO.

bkf1
Posts:2
Joined:07.08.2011 17:49

Re: Olomouc... ma vubec funkcni ICAO?

Post by bkf1 » 17.08.2011 10:53

Aha takze stale Prerov... presto dekuji ;)

Post Reply