Page 1 of 1

lokacny kriz

Posted: 23.01.2015 03:29
by peterd
po poslednej aktualizacii sa mi nezobrazuje lokacny kriz na radarovej mape
chyba mi tam
vdaka

Re: lokacny kriz

Posted: 28.01.2015 15:48
by Vlastik
U sebe jsem tento problém nezaznamenal, každopádně to otestuji. Nejdříve ovšem musím dokončit úpravy widgetů.

Re: lokacny kriz

Posted: 25.02.2015 12:36
by radegast
Já ho třeba nemám u mapy "Satelitní snímek Evropy" a "Aktuální teploty", jestli ovšem, tam má být.
Ale u mapy "Satelitní VIS/IR snímky ČR" se kříž zobrazuje

Re: lokacny kriz

Posted: 25.02.2015 13:35
by Radim
Ne, u mapy "Satelitní snímek Evropy" ani "Aktuální teploty" se lokační kříž nezobrazuje.
Tam, kde je podporován, se automaticky objeví - pokud se podaří zjistit vaši pozici.

Re: lokacny kriz

Posted: 28.04.2015 22:15
by Tomas
Mně taky chybí lokační kříž. Konkrétně u verze Standard a to u dvou telefonů. Na tabletu s verzí Lite je zobrazen. Kde může být problém? Díky

Re: lokacny kriz

Posted: 30.04.2015 10:00
by Radim
U jakých snímků? U všech např. i u radaru ČR?